Si želite, da bi na vašem dogodku (simpoziju, konferenci, okrogli mizi ipd.) svoje znanje predstavil/-a slovenski/-a strokovnjak/-inja iz tujine? Si želite na vaših predavanjih gostiti slovenske raziskovalce ali zaposlene v tujini? Si kot novinar/-ka želite stopiti v stik (intervju, komentar, izjava, …) s Slovenci z izkušnjami v tujini? Povežite se s slovenskimi strokovnjaki iz tujine.

kaj

Platforma

VTIS Connect je platforma društva VTIS, ki povezuje slovenske organizacije, izobraževalne institucije, podjetja, medijske hiše in ostale organizatorje dogodkov s člani društva V tujini izobraženih Slovencev.

kdo

Člani

Člani društva VTIS so pridobivali svoje študijske in delovne izkušnje po vsem svetu na raznolikih področji naravoslovja, družboslovja in umetnosti preko izobraževanj na prestižnih svetovnih univerzah, dela v največjih mednarodnih podjetjih in samostojnih podjetniških poteh.

Poiščite strokovnjaka

Če bi se radi povezali s strokovnjakom/-injo, izpolnite obrazec z več informacijami o vaši priložnosti in naša pisarna bo med člani poiskala najprimernejšega sogovornika za vas.

color-bg.png

Vtis v številkah

Največja baza izkušenih
oz. razvijajočih se talentov v tujini