3. tradicionalni piknik društva VTIS

Manca Kunavar

5 minutno branje

Na sončni prvi septembrski petek se je odvijal tradicionalni piknik Društva VTIS, ki smo ga letos priredili že tretjič zapored.

Tokrat smo se družili na Orlah, v bližini Ljubljane, pod posebnimi pogoji in ob upoštevanju priporočil NIJZ zaradi trenutnih razmer povezanih s COVID-19. Ker nam je bilo vreme naklonjeno in je druženje potekalo zunaj, smo bili lahko malo bolj sproščeni (ob upoštevanju socialne distance in razkuževanju).

V prijetnem okolju na obrobju Ljubljane se nas je zbralo veliko število. V letošnjem letu smo bili še prav posebej veseli vseh vas, ki ste zaradi trenutne situacije v Sloveniji in ste se nam lahko pridružili, ter številnih novih obrazov. Ob hrani in pijači, je debata večinoma tekla na temo trenutnih razmer v Sloveniji in tujini, o razmišljanju in izmenjavi mnenj o tem kako bo naprej, kakšne spremembe se nam obetajo v različnih dejavnostih, v katerih delujejo naši člani in tudi o bolj sproščenih temah. Mlajši člani, nekateri tik pred odhodom v tujino, so dobili še kašen koristen nasvet od izkušenejših članov.

Veseli nas, da ste se piknika udeležili v tolikšnem številu, in se skupaj z nami poslovili od poletja.

Upamo, da se ponovno vidimo na naslednjem pikniku!